Tilan esittely

Voimalaitos Merihaka on suuri ja klassinen kuntosali, jossa on kaikki herkut punttitreenin sujuvuuteen. Happirikas ja valoisa tila on hallimaisuudessaan selkeä ja erilaisia treenityylejä tukeva. Alla on kerrottu tarkemmin, mitä kaikkea salilta löytyy!

 

laitteet 

Ensimmäisenä sisään astuessasi huomaat varmasti hallitsevan punaisen värin ja värikkäät levypainot. Erilaisia laitteita Merihaassa on yli 100, joten sekaan mahtuu paljon perinteisiä punttivehkeitä, mutta myös harvinaisuuksia. Olit sitten penkkipunnerruslaitteita kuluttava korsto tai jalkoihin erilaisia kurveja kaipaava daami, tilaa ja erilaisia mahdollisuuksia löytyy varmasti.

painonnosto ja vapaat painot

Merihaassa on mahdollisuus myös klassiseen painonnostoon siihen tarkoitettujen levyjen ja nostolavan ansiosta. Myös vapaapainoalueelta löytyy tarvittaessa rautaa isommallekin tekijälle. Vapaapainoalueella on paljon tilaa, joten et varmasti joudu jonottamaan jäähtymiseen asti.

toiminnallinen alue

Merihaan etuna on myös ehdottomasti toiminnalliseen harjoitteluun tarkoitettu pitkänmallinen tila. Alueelta löytyy mm. köydet, kahvakuulia, kelkka, säkkejä ja leuanvetopaikkoja. Lyhyet sprintit, askelkyykkykävelyt ja muu toiminnallisempi harjoittelu on hauskaa ja helppoa tehdä Voimalaitos Merihaassa!

Venyttely- ja cardio-alue

Cardio-alue on otettu tärkeäksi osaksi kuntosalia. Sieltä löytyy monta juoksumattoa, pyörää ja crosstraineria unohtamatta soutulaitetta. Myös venyttelylle on annettu oma tila, josta voi löytää kehon monipuoliseen huoltoon tarkoitettuja välineitä.